Potrivit unor informatii, reşedinta aparţine lui Joe Lockhart, fost secretar de presa in timpul presedintiei lui Bill Clinton. Lockhart si sotia sa, Giovanna Gray Lockhart, editor la revista Glamour, nu au dorit sa comenteze subiectul, despre care a informat pentru prima data publicatia Politico. Casa Albă a refuzat, de asemenea, sa comenteze, scrie Agerpres, citand presa americana.



Casa a fost construita in 1928, are noua camere si opt bai, plus o toaleta de serviciu si a fost vanduta in 2014 cu peste 5 milioane de dolari.


Obama a locuit la Chicago inainte de a deveni presedinte in 2009. El a dezvaluit insa ca va ramane cu familia la Washington dupa ce va pleca de la Casa Alba, adica in ianuarie 2017.


"Vom ramâne cativa ani la Washington DC, probabil pana cand va termina Sasha", a declarat presedintele, in martie, referindu-se la studiile gimnaziale pe care le urmeaza fiica sa mai mica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si