In timpul protestelor din luna februarie fata de adoptarea OUG 13, fiica lui Tutuianu i-a catalogat drept „oi” pe manifestanti si si-a manifestat „scarba” fata de acestia.

„Daca tot iesiti ca oile in Piata Victoriei, cu toate ca nu-mi pasa catusi de putin de urletele voastre prost informate, imi pasa de ce vad ca lasati in urma! Nu e de mirare ca iesiti ca in jungla, sunteti un haos desavarsit! Adunati-va mizeriile, sticlele, hartiile, mancarea de pe jos! Ajung batranii sa stranga dupa voi! Mi-e scarba!”, a scris atunci Ruxandra Tutuianu pe Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Postarea ei, stearsa la scurt timp, i-a revoltat pe multi. Tanara de 25 de ani, nu este doar fiica de politician, ea este angajata ca si consilier juridic la Primaria Capitalei. Ruxandra Tutuianu a terminat Facultatea de Drept in anul 2014 si pana sa ajunga la Primarie, in palmaresul ei este inscris un stagiu de un an la Parlamentul European. 

Cand nu e ocupata sa jigneasca protestatari, fiica noului ministru, posteaza poze provocatoare pe paginile sale de socializare.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si