Anastasia Pokreshchuk, din Kiev, a cheltuit mii de euro pentru a-și introduce în față diverse substanțe cu scopul de a-și schimba aspectul, potrivit Mirror.

Citește și: Celebrul Popeye din Rusia regretă că și-a injectat vaselină în bicepși. Cum a ajuns să arate

Femeia și-a uluit cei 93.000 de urmăritori de pe o rețea socială atunci când a postat o fotografie cu ea înainte de a apela la bisturiu și injecții.

Citește și: Două rusoaice fugite din țară au fost otrăvite

A făcut publică o fotografie de când avea 27 de ani și a postat-o lângă cea din prezent, când are 34 de ani, adăugând „Sunt frumoasă”.

operatii estetice

Așa arăta înainte de operațiile estetice

[Sursa foto: Instagram]

Schimbarea este dramatică. Comparativ cu aspectul ei din trecut, Anastasia are în prezent părul roz aprins, machiaj dramatic și pomeți și bărbie cizelate cu grijă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Buzele ei au fost, de asemenea, mărite de-a lungul anilor, iar anul trecut a avut și lipoaspirație.

După ce a postat pozele comparative, Anastasia a primit peste 4.800 de comentarii. Mulți dintre ei au fost întristați de transformare, preferând aspectul „natural” din prima imagine.

Anastasia Pokreshchuk

O persoană a întrebat: „Ce te-a făcut să vrei să faci asta, cred că erai drăguță înaintel”. Un altul a adăugat: „La 27 de ani erai și frumoasă”.

Aspectul extrem din prezent, apreciat de unii dintre fani

Cu toate acestea, unii s-au declarat încântați de aspectul ei extrem: „Ești unică!”

„Ești cea mai bună, mândru de tine”, a comentat altul.

Citește și: VIDEO. Cel puțin 9 morți și 100 de răniți după un meci de fotbal din El Salvador. Ce s-a întâmplat

Anastasia a început să cocheteze cu substanțele de umplere a feței pe când avea 26 de ani, când și-a făcut buzele și i s-a injectat Botox în frunte.

De atunci, a pierdut numărul operațiilor pe care le-a făcut și a cheltuit mii de euro numai pentru umplerea feței.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe lângă obraji, și-a vopsit și părul, și-a îmbrăcat dinții și și-a mărit sânii.

Anastasia Pokreshchuk, din Kiev,

Anastasia Pokreshchuk: Îmi era rușine de mine

[Sursa foto: Instagram]

Anastasia Pokreshchuk: Îmi era rușine de mine, arătam ca un șoricel gri

„După ce mi-am făcut injecțiile și am văzut modificările în obraji, m-am îndrăgostit de cum arăt. Înțeleg că le par ciudată unor oameni, dar nu mă deranjează”, s-a destăinuit ucraineanca.

Anastasia spune că toate substanțele de umplere a feței i-au sporit încrederea în sine și că înainte îi era rușine de tot, de voce, de aspect.

„Mama credea că înainte, când eram naturală, eram frumoasă, dar acum crede că arăt mai exotică și prietenii îmi spun că noua înfățișare este mai bună pentru că înainte arătam ca un șoarece gri”, mai spune ea.

Anastasia Pokreshchuk

Anastasia Pokreshchuk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si