Nae Lazarescu, vedeta Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, acolo unde facea cuplu cu Vasile Muraru, a murit pe 19 decembrie 2013, la 72 de ani. Actorul a fost jelit de vaduva sa, actrita Marcela Avram, cei doi fiind parteneri de viata vreme de un sfert de veac.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Cu a cincea nevasta sunt insurat de 25 de ani. Sotia mea este o moldoveanca frumoasa, Marcela Avram, colega de breasla de-a noastra. Este si mult mai mica decat mine, are cu 27 de ani mai putin”, marturisea Lazarescu intr-un interviu, cu putin timp inainte sa moara.

Marcela Avram nu si-a revenit insa dupa moartea lui Nae Lazarescu. Ea insasi actrita la Teatrul de Revista, femeia a renuntat sa mai apara in spectacole, iar numele sau nu mai figureaza in echipa de actori a institutiei. In schimb, o fotografie realizata de Sarbatori o infatiseaza pe vaduva lui Nae Lazarescu langa bradul de Craciun instalat la teatru, fiind, probabil, angajata pe alt post.
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si