Michael Toma, din Nurnberg, a postat pe Facebook cateva fotografii in care descoperim cum arata Vama Veche la inceputul anilor '80. Astfel, observam ca era o plaja salbatica, plina de animale.

"Am mancat ani de zile minunata branza facuta din laptele oitelor astora. Tatal Tudoritei dormea noaptea langa ele acoperit cu o suba de oaie. La miezul zilei, magarusului ii atarna o chestie mai lunga decat coada dintre picioare.

Era semn ca este si el nudist. Padurea de ciulini era refugiu pentru gastele vecinilor, am platit si eu una ologita de Roky…", a comentat Paul Allemann, un prieten al lui Michael Toma.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primi vamaioti au fost studentii de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, care avea in derulare un parteneriat cu primaria de organizare a concediilor prin sindicatul universitatii.

Mircea Toma, presedintele Asociatiei "Salvati Vama Veche", a fost unul dintre primii turisti in acest colt de tara. "Avem cinci – sase ani cand parintii mei m-au dus pentru prima data in Vama. Am fost contaminat de mic cu acest microb.

Se faceau sejururi de cate 12 zile prin Universitatea din Cluj", isi aminteste el. Si atunci zona era impartita intre nudisti si textilisti. Zona unde turistii se imbaiau in trupurile goale era situata in partea de nord, scrie adevarul.ro.

Acum, la Vama Veche au aparut in ultimii ani terase in aer liber, gherete unde se vand gablonturi si multe baruri din care duduie muzica rock, alternative rock, punk rock, progressive-metal si rhythm & blues, iar bautura se gaseste la discretie.

Foto: Michael Toma Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si