Victoria Beckham a împlinit 50 de ani! David Beckham a postat pe Instagram numeroase fotografii cu ea din tinerețe și a felicitat-o pentru frumoasaa vârstă, informează Daily Mail.

Ce i-a transmis David Beckham soției sale?

Fostul fotbalist nu s-a abținut să nu aducă în discuție și acea "dispută" devenită virală pe site-urile de socializare care are ca subiect central un Rolls Royce.

Acesta este, de fapt, secvența din documentarul despre viața și cariera lui David Beckham în care Victoria a spus în fața camerelor de luat vederi că familia ei era 'foarte muncitoare, din clasa muncitoare'. 

David a întrerupt-o la vremea respectivă și i-a cerut Victoriei să "fie sinceră", la care ea a răspuns: "Sunt!". Apoi, tot el i-a cerut în mod repetat Victoriei să dezvăluie cu ce mașină o ducea tatăl ei la școală. În cele din urmă, cântăreața care a făcut parte din trupa Spice Girls a cedat și a spus: 'Ok. În anii '80, tatăl meu avea un Rolls-Royce'. Așadar, David a făcut referire la acest moment și în descrierea sa pentru videoclipul de ziua de naștere, scriind: '50 și sunt în formă, sunt onest'. 

Victoria Beckham 50 de ani

Ea este Victoria Beckham.

[Sursa foto: Instagram - Victoria Beckham]

"La mulți ani, frumoasei mele soții... În timp ce te apropii de această zi de naștere, ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat și ce ai construit, Posh Spice, femeie de afaceri și, desigur, căsătorindu-te

cu un căpitan al Angliei. Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, tu îi ghidezi, îi iubești și îi înveți... Ei te iubesc dincolo de cuvinte, noi toți te iubim atât de mult", a scris el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Vacanță de coșmar! Un turist a fost găsit fără viață, în camera sa de hotel din Mexic

În videoclipul respectiv sunt fotografii și clipuri video cu Victoria, de la spectacolele de dans și teatru din copilărie, trecând prin cariera ei pop până azi, când este designer vestimentar de renume mondial.

Victoria Beckham 50 de ani

Ea este Victoria Beckham.

[Sursa foto: Instagram - Victoria Beckham]

Cei doi britanici se mândresc cu o avere impresionantă de 514 milioane de dolari, potrivit Sunday Times Rich List. În timp ce averea netă personală a lui David se ridică la aproximativ 450 de milioane de dolari, cea a Victoriei este estimată la circa 70 de milioane de dolari, scrie Economic Times.

Citește și: Misterul celor două mămici care au dispărut împreună când au mers să-și ia copiii. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă

Victoria și David Beckham au împreună patru copii: trei băieți și o fată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si