În prezent, Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu formează un cuplu frumos și chiar unul dintre cele mai populare din showbiz-ul românesc. Îndrăgostiții formează un cuplu de doar doi ani, însă, de atunci și până acum, a apărut Milan, băiețelul lor!

Totuși, cei doi nu au fost întotdeauna atât de apropiați. La început, în urmă cu 13 ani, aceștia erau doar simpli colegi de liceu.

Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în liceu, când erau colegi. „Era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”

Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în liceu, când erau colegi. „Era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”

[Sursa foto: româniatv.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Punctul de pensie în 2023: Ce majorări anunță Ministerul Muncii?

Culiță Sterp, despre admirația pe care i-o purta Danielei Iliescu

După absolvirea liceului, fiecare a luat viața în piept așa cum a știut mai bine. Culiță Sterp și-a clădit o carieră muzicală, pe când iubita sa, Daniela Iliescu, a plecat în America. Cei doi s-au reîntâlnit după o foarte lungă perioadă de timp, iar lucrurile au avut un mers natural: s-au plăcut, iar în prezent sunt alături unul de celălalt.

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, a mărturisit Culiţă Sterp, potrivit românitatv.ro

Citeste si: Ce a facut fratele mai mic al lui Caner Cindoruk, Volkan, din "Infidelul" a uimit intreaga familie

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a istorisit Daniela Iliescu.

Citeste si: Bănel Nicoliță, invitat duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si