Cu atat mai mult cum astazi, ei se propun in diferite forme si variante. Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta, sa fii sigura pe farmecul tau si extrem de receptiva la cele mai in voga aparitii din domeniu.
Ochelarii trebuie insusiti ca un accesoriu plin de imaginatie, un plus de valoare intregului ansamblu, prin urmare asumarea utilizarii lor este importanta. Tendintele cu privire la moda ramelor ochelarilor de dama vin intampinarea celor mai neastepate cereri si se conformeaza noilor stiluri.
 

Cum poti avea un machiaj seducator atunci cand porti ochelari?

 
Atitudinea, comportamentul, vestimentatia si machiajul sunt cateva componentae care completeaza cartea de vizita a unei femei, mai ales pana in momentul in care aceasta se exprima verbal. Daca porti ochelari, trebuie sa stii ca profesionistii au lansat cateva trucuri de machiaj eficiente, pentru ca tu sa te simti atragatoare atunci cand esti nevoita sa utilizezi acest accesoriu. Ochelarii trebuie sa reflecte personalitatea, farmecul si de ce nu, chiar indrazneala persoanei respective.
 

Asadar, fii atenta retine cateva aspecte care te pot ajuta in activitatile tale de zi cu zi:

 
Este lucru stiut ca purtatul ochelarilor poate arunca umbre nenaturale sub ochi. Deci, pentru a nu accentua si mai mult cearcanele naturale si cele rezultate in urma utilizarii lor, achizitioneaza-ti un anticearcan care poate face minuni la nivelul acelei zone.
Aplica-l cu ustensile speciale sau foloseste-te de buricele degetelor pentru a tapota uniform produsul. Alege o nuanta mai deschisa decat fondul de ten, asa incat lumina sa se reflecte corect, creand un fel de triunghi, a carui iluzie optica are efecte pozitive garantate.
Daca pleci de acasa de la primele ore ale zilei, asigura-te ca ai cu tine mini trusa care te poate salva in orice moment.
Alege un fond de ten pe care te poti baza si care nu iti va crea neplaceri la schimbari de temperatura.
 
Ochii sunt atractia principala a fetei. Contureaza-i frumos, astfel incat sa iti scoti culoarea lor in evidenta. (Daca ai ochii caprui, esti norocoasa si poti face o sumedenii de combinatii ingeniose, deci lasa-ti creativitatea sa te cuprinda; daca esti posesoarea unor ochi verzi, alege nuante care bat spre rosu burgundy si tente de teracota. Nici ochii albastri nu trebuie uitati, deci machiaza-i cu nuante de aramiu, ocru sau bejuri deschise). Completeaza machiajul cu mascara si daca ziua promite o iesire mai spre sfarsitul programului, o linie de tus frumos trasata iti va face privirea de-a dreptul cuceritoare.
 
Insa daca nu esti o fana a machiajului prea strident si cu siguranta tu tii cont si de momentul zilei, evenimentul si locul in care te afli, opteaza pentru o nuanta de ruj in intr-o culoare vibranta si indrazneata. 
 
Nu uita de sprancene! Uneori sprancenele se pierd sub o pereche de ochelari mai mari, dar alte perechi pun intr-adevar forma lor in fata si in atentia privitorului ori interlocutorului. Asa ca, asigurati-va ca au forma corecta si ca sunt pensate la timp.
 
Indiferent daca adaugi cate ceva din aceste trucuri in completarea unui make-up profesionist sau crezi ca ar trebui sa balansezi lucrurile, este bine sa stii intodeauna ce se potriveste stilului tau si trasaturilor fetei tale.
E recomandat sa te informezi si sa cauti cele mai bune indrumari, dar nu uita ca oglinda ta iti poate fi un sprijin de nadejde, care nu te va dezamagi nicicand.
Nu uita sa alegi lumina potrivita atunci cand incepi sa te machiezi si investeste in produse de calitate atunci cand vine vorba despre intregul tau aspect. Ele isi vor dovedi eficacitatea, asa ca ai incredere!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si