„Tricopigmentarea creeaza iluzia parului pe care nu il avem. Este foarte important sa rezolvi problema psiohologica a clientului sau a pacientului care a chelit sau are cicatrici in urma unui transplant”, explica specialistul.

Practic, specialistul creeaza cu ajutorul unui aparat conceput special pentru astfel de interventii o iluzie. Prin tatuarea unor puncte.

Totul arata perfect dupa 3 sedinte care se fac la un interval de 6 saptamani.

Dupa un an insa pacientul trebuie sa vina la intretinere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

„Pigmentii pe care ii folosim nu sunt permanenti ca in cazul tatuajelor si dupa un an acest pigment incepe sa dispara”, spune Tini Belfatto.

Nu va imaginati ca aceasta tehnica se adreseaza numai barbatilor cu parul scurt. Si femeile afectate care au parul lung pot apela cu incredere.

"Folosim o tehnica combinata. Intai creeam o umbra, desemnam o coada, dupa care puncte”, mai spune acesta.

Si uite asa aveti iluzia unui par lung, frumos si sanatos.

Pretul unei astfel de interventii incepe de la 800 de euro. Ultimele date arata ca 2 din 3 barbati raman fara par inainte de 60 de ani. Si la femei procentul este ingrijorator. 4 din 10 doamne se confrunta cu aceasta afectiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si