Close sidebar
Close sidebar

Cum procedam daca ne prinde furtuna in masina! Informatiile care v-ar putea salva viata

Prim-adjunctului inspectorului general al Inspectoraului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), colonelul Cristian Radu, a explicat ce trebuie sa faca soferii care sunt prinsi pe sosele, in conditii meteo periculoase.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Codurile sunt asociate unui grad de gravitate al fenomenului vizat. Asta nu inseamna ca la cod galben nu trebuie sa ne asiguram un minimum de protecţie, asfel incat sa ne putem sa ne ferim, de exemplu, de o tabla luata de vant de pe un bloc. Introducerea copiilor in incinte trebuie adoptata in timp scurt si la orice fel de cod de avertizare de fenomen meteo periculos”, a declarant acesta la Digi24.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acesta a precizat ca soferii care sunt prinsi in masini pe timp de furtuna trebuie sa ramana in masinile trase cat mai aproape de partea drepata a carosabilului, cu avariile pornite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI