Bine v-am regasit! Astazi am o dilema, am fost invitata la un baby-shower... exista insa o problema.. nu am inteles exact ce este acela un baby shower.Am vazut. In schimb, ca este un nou trend venit de la Hollywood. Moda a venit de la vedete precum Kim Kardashian sau Gwen Stefani,  care au organizat asa ceva, acum insa este o moda si in Romania.

Anca Maftei Psihoterapeut- "Un baby shower o petrecere care se da inainte ca  bebelusul sa vina pe lume"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Anca Maftei Psihoterapeut- "Din perspectiva psihologica mamica se simte valorizata simte ca are un support  chiar si educational pentru ca este o noua etapa foarte importanta"

Si pentu ca a venit primavara e musai sa vorbim despre detox, ce inseamna si cum se face corect si eficient ca sa nu te apuce lesinul pe strada. Ne explica Nutritionistul Cristi Margarit.

Ajungem si la astre, care ne comunica mereu cate ceva, sau cel putin asa spune asteologul. Astazi astrele ne spun cum sa ne imbracam in functie de zodie ca tot vine Pastele si trebuie sa avem stil!

Urmareste materialul video de mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si