Se pare că un bărbat din Satu Mare a trăit o viață de lux până când a fost prins de polițiști, potrivit informațiilor transmise de presasm.ro, citate de observatornews.ro. Aceasta a reușit să își îndeplinească toate dorințele, iar modul prin care a făcut-o este șocant.

A trăit o viață de lux până când a fost prins de polițiști

Un bărbat din Satu Mare se pare că a trăit o viață de lux folosind euro falși. În anul 2020, potrivit surselor citate anterior, acesta ar fi început să achiziționeze online mai multe tipuri de bancnote false.

Citește și: A murit 'Stăpânul Moldovei'! Costel Corduneanu era unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași. Cu ce problemă s-a confruntat înainte de deces?

Foto simbol- pușculiță/capcană

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul se pare că achiziționa euro falși, folosiți de obicei în producțiile cinematografice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu banii falși, bărbatul a început să își îndeplinească toate dorințele. Se pare că acesta a reușit să își cumpere un câine de rasă, dar și un smartphone.

Acțiunile bărbatului au fost depistate după ce una dintre persoanele păcălite de acesta s-a prezentat la un schimb valutar. Acolo, potrivit surselor, casierița i-ar fi spus victimei că bancnotele erau false, având semne de contrafacere și inscripția This IS NOT LEGAL.

IT IS TO BE USED FOR MOTION PROPS.

Citește și: Situație neașteptată în "Casa Iubirii". Robi, decizie radicală în ceea ce o privește pe Julia, chiar înainte de a merge la o întâlnire în doi: ”Asta înseamnă că te iubesc?”

Se pare că la înșelătoriile bărbatului ar fi fost prezenți și martori. Conform informațiilor transmise de presasm.ro, citate de observatornews.ro, o femeie ar fi fost martoră când bărbatul a oferit bani falși unei alte persoane când a achiziționat un ceas. Persoana păgubită ar fi întrebat dacă banii sunt falși, iar bărbatul nu ar fi recunoscut adevărul, oferindu-i siguranța că ar fi adevărați.

barbat retinut

Bărbatul a fost prins de polițiști

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul care a trăit o viață în care și-ar fi îndeplinit toate plăcerile se pare că a fost prins de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate. Potrivit presasm.ro, bărbatul ar fi fost condamnat la 5 ani şi 20 zile închisoare, în regim de detenție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si