Gabriela îl acuză pe iubitul său de faptul că are o atitudine diferită față de ea atunci când se adlă în emisiune.

Gabriela spune că Odeh are o atitudine agresivă în fața băieților

Pe de altă parte, Odeh este de părere că Grațiela forțează lucrurile, și este sătul de momentele în care aceasta plânge din orice.

Citeste si: Dragoș dă cărțile pe față după eliminarea din "Casa Iubirii". "Eu și Kinga am avut o relație foarte bună. Am fost perceput greșit de fete"

Băieții sunt însă de partea lui Odeh, ei consideră că Gabriela vrea doar să se victimizeze și să-l facă pe Odeh să se simtă vinovat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Ea te acuză pe niște chestii pe care nu le-a văzut...că ai tu mesaje, că faci tu nu știu ce”,  a spus Sorin.

Odeh s-a săturat de crizele de plâns ale Grațielei

”Eu i-a explicat special situația asta, băi, sunt supărat și de asta mă comport așa, dacă se întâmplă a doua oară schimb foia. Doar i-am pus pe tavă, ca să-i explic cum stau lucrurile...I-am

zis: măi, eu fac lucrurile astea așa pentru că sunt deranjat de o chestie”,  a spus Odeh despre întreaga situație cu Grațiela.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul chiar pe platourile de filmare. La ce nu poate renunța vedeta

”De la toată discuția, de la tot ce s-a întâmplat, nu știu cum să reacționez, nu știu cum să procedez, nu știu ce să fac...Eu

nu vreau să plâng, dar mă doare și mereu am făcut aceeași greșeală și nu mă mai învăț odată minte. Mă deranjează că îmi reproșează de față cu băieții anumite lucruri”, a spus Grațiela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si