La doar doua ore dupa nastere fetita a murit in sectia de neanotologie.. Cadrul medical acuzat in acest caz cutremurator este chiar sotia directorului sptialului. Acesta este ferm convins de faptul ca femeia este nevinovata dar refuza sa dea un punct de vedere.

Nu exista cuvinte pe lume care sa descrie durerea ce sfasie inima acestei femei. Fetita ei nascuta vie in spitalul din Medgidia a s-a stins din viata la scurt timp dupa ce cadrele medicale i-au luat-o din brate.

Olimpia Nitu, mama fetitei moarte:  "Piciorusul rupt, capul spart si, totusi, copilul s-a nascut viu, a mai avut putere sa mai planga, deci, a plans copilul"

Totul s-a intamplat in noaptea neagra de sambata spre duminica, 30 aprilie spre 1 mai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Asistenta mi-a spus ca sunt paduchioasa, jegoasa si ca eu am vrut sa omor copilul si din cauza mea",  a povestit mama printre lacrimi.

In noaptea de 30 aprilie, in jurul orei 00:00, femeia simte contractile si sotul ei cheama ambulant ace avea s-o duca la Spitalul din Cernavoda. Acolo este consultata si trimisa mai departe la spitalul din Medgidia. 

Sotul spune ca intregul cosmar pentru femeie a  inceput atunci cand a intrat in unitatea medical de la Medgidia.  Moasa de serviciu ar fi lovit copilul din pantece cu un forceps din greseala, incercand sa scoata fatul.

Ghia Constantin, tatal fetitei decedate:  "Avea gauri in cap, la spate, piciorusul rupt. Mi-am ingropat copilul din ajutorul vecinilor. Suntem amarati, suntem romi, unde ne ducem, ni se inchid usile in nas". 

Am mers si noi sa cerem un punct de vedere managerului din spitalului din Medgidia. Vorbim despre lucruri sfiinte. Pe camera refuza sa dea declaratii.

Directorul nu ascunde insa faptul  ca moasa anchetata acum de politie si de o comisie a spitalului este sotia sa.

Coincidenta face ca in ultima vreme s-au mai produs alte doua tragedii in spital. Doua femei au venit in urgenta cu pruncii morti in pantece.

Acest tata indurerat spune ca nu va inchide ochii pana nu va face dreptate pentru fetita lui care a murit inainte de a o cunoaste.

Lumina in acest caz va face insa rezultatul de la Medicina Legala. Proba necropsiei va ajunge pe mainile procurorilor, iar acestia vor determina daca moasa poate fi incadrata la ucidere din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si