El se adresează în primul rând persoanelor care folosesc beţişoare de urechi pentru igienizare şi explică faptul că această practică poate să distrugă bariera naturală a urechii.

Este vorba despre ceara care se formează în urechi care, susţine medicul, protejează urechea atât de bacterii cât şi de ciuperci.
Eliminarea constantă a stratului de ceară poate duce la apariţia infecţiilor care duc mai apoi la îmbolnăvirea urechii atât interioare cât şi a pavilionului urechii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Specialistul susţine că beţişoarele de urechi de fapt nu curăţă deloc urechea aşa cum ar trebui şi nu fac decât să îndese ceara formată în mod natural, care în timp formează un dop ce împiedică oxigenarea zonei urechii interne şi afectează în mod serios auzul.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si