Dupa ce vezi asa imagini, greu mai pui la indoiala un concurs organizat pe o pagina de internet semnata Gigi Becali.

Si cand auzi ca patronul echipei Steaua ti-ar putea darui de Craciun o mie de euro sau un smartphone de ultima generatie te inscrii imediat! Dar, spre dezamagirea celor interesati: "Nu am avut Facebook, nu am si nu voi avea nicio fila de Facebook pentru ca Facebook-ul este iubire de sine, nu ma intereseaza nu imi fac niciodata", a declarat Gigi Becali.

Mai bine de 50 de mii de oameni au dat like la asa-zisa pagina de socializare a lui Gigi Becali. Dar ce sa vezi? Patronul nu doar ca nu are cont de Facebook. Mai si crede tehnologia este sinonima cu necuratul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu este singura teapa de acest gen pe internet. Anul trecut, in preajma sarbatorilor de iarna, si Andra a patit-o. Oferea si ea cadouri scumpe pe o pagina de internet care nu-i apartinea.

Citeste si: Gestul emotionant facut de Gigi Becali. 500 de copii zambesc acum datorita lui. Ce surpriza le-a facut

Nelson Mondialu' are in schimb cont de net si de Youtube. Si le promite cadouri frumoase fanilor sai. Doar ca masina de Craciun pentru internautii sai este una de jucarie."

Or fi vedetele darnice..Multe se implica in adevarate campanii umanitare, si nu doar de Sarbatori, dar nici chiar asa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si