Adio, petreceri in bloc! inainte de a organiza un chef monstru este bine sa va puneti bine cu vecinii. si asta pentru ca muzica data tare va poate trimite direct dupa gratii, in cazul in care va deranjati vecinii.

Potrivit unui proiect de modificare a Legii Ordinii si linistii publice, politistii pot sa va faca dosar penal pentru care riscati si 5 ani de inchisoare, daca dupa ce v-au avertizat o data sunt chemati iar la aceeasi adresa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit legii, intre orele 22 si 8 dimineata, nivelul de zgomot acceptat este de cel mult 25 de decibeli. si ca sa va faceti o idee ce inseamna asta, aflati ca o soapta are cca 20 decibeli.
De la inceputul anului si pana acum, in Capitala, jandarmii au dat 153 de sanctiuni contraventionale, iar politistii locali, 110. De cele mai multe ori, agentii au fost chemati de cate doua sau trei ori la aceleasi sesizari, insa de fiecare data, scandalagiii au scapat doar cu o amenda.

Daca proiectul de lege va fi adoptat, in prima faza, cei care isi vor deranja vecinii pot fi amendati cu 1500 de lei. Daca tot nu se potolesc, li se face dosar penal si sa risca inchisoare de la 1 la 5 ani.

Sub incidenta legii vor intra si cei care organizeaza petreceri in corturi amplasate in zone de locuinte sau in aer liber.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si