Damian Drăghici, un cunoscut interpret în zilele noastre, povestește pentru emisiunea online "Fiță cu Adiță" cum a început să cânte și la câte instrumente știe acesta să cânte. A început să cânte de foarte mic la nai, dar și la pian.

Adolescența interpretului nu a fost una fericită, povestind cum era nevoit să doarmă opt persoane într-o cameră, cu scaune la piciorul patului.

Acesta și-a amintit și de relația pe care o avea cu bunica lui, "mama Nina", așa cum îi spunea în copilărie, fiind singura persoană din viața lui Damian Drăghici care a încercat să scoată

ceva din el, după spusele lui.
Damian Drăghici a vorbit și despre cât de importantă este educația, fiind singurul din familie care a terminat o școală.

Citeste si: Andreea Tonciu dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". Ce surprize i-a pregătit Adiță brunetei

Prima sa cântare cu naiul a fost la un Revelion, la vârsta de 10 ani, iar la vârsta de 19 ani a vrut să plece în Italia, dar a ajuns în Greca, greșind drumul și spunând că nimic nu e întâmplător în viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Odată ajuns în Grecia, acesta spune că mergea pe la mese și cânta pentru bani, fiind singura metodă de supraviețuire de la acea vreme.


A învățat greaca în câteva luni, și-a făcut cunoștințe și începea să vândă instrumente muzicale.

Citeste si: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

A trecut, după doi ani, a doua oară ilegal în Grecia, unde s-a și căsătorit cu o grecoaică.
După căsătorie a început să cânte pe la evenimente și povestește de momentele în care se simțea singur și plângea des.

Damian Drăghici a început să compună la vârsta de 23 ani, iar primul album a fost conceput într-o lună, fiind momentul în care artistul a început să fie cunoscut. Acum, după 30 de ani, artistul spune că nu s-a descoperit în totalitate, că nu se crde cunoscut și că mai este loc să devină un artist în adevăratul sens al cuvântului.

Nu există nicio zi în care să nu cânte la instrument, așa că artistul face și o demosntrație în cadrul discuției.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Întrebat dacă acum, după 30 de ani, ar mai pleca definitiv din țară, acesta spune că nu mai dorește, iar că România este locul în care poți face de toate.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit "Omul-orchestră", vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Damian Drăghici regretă faptul că nu a fost mai rebel, fiecare nebunie din adolescența lui aducându-i un lucru bun pentru care își mulțumește în zilele de azi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si