Daniela Nane a fost in Statele Unite pentru filmari la productia „Sounds Of Silence”. Filmul este realizat la Hollywood insa actiunea acestuia are loc in Romania, conform actorului roman Tudor Petrut, stabilit de mai multi ani peste ocean.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 20 de ani, iar pe atunci era inca studenta la actorie, ne-am reintalnit cu mare placere chiar pe platoul de filmare. Daniela Nane a interpretat unul dintre rolurile principale in recenta productie „Sounds Of Silence”. Pelicula, a carei poveste se petrece in Romania, a fost filmata integral pe platourile holwoodiene. Am avut timp sa depanam amintiri”, a scris Petrut pe contul lui de socializare.


Tudor Petrut este cunoscut din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat rolul olimpicului Serban, favoritul profesoarei de matematica Isoscel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si