Carmen Iohannis este profesoara de limba engleza la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu si a inceput recent un nou an scolar. „Profesoara si diriginta la clasa a XI-a, ea si-a propus sa rămână alături de elevii săi, şi anul viitor. Profesoara Iohannis predă cu jumătate de normă şi în anul şcolar 2016-2017, ceea ce înseamnă că va merge la serviciu două zile pe săptămână, marţea şi miercurea”, a anuntat Agerpres.

Dupa ce sotul ei, Klaus Iohannis, a devenit presedinte al Romaniei, parasind postul de pruimar al Sibiului, sotia acestuia a avut si alte responsabilitati decat cele de profesoara.

Carmen Iohannis este populara la liceul din Sibiu unde preda limba engleza
Carmen Iohannis este populara la liceul din Sibiu unde preda limba engleza Din 2015, ea a trebuit sa-l insoteasca pe Iohannis in diverse vizite si sa participe  la tot felul de evenimente protocolare. Astfel, Carmen Iohannis a lipsit de la scoala, iar asta s-a vazut in veniturile sale din 2015. Conform ultimei declaratii de avere depuse de Iohannis, sotia sa a avut un salariu anual de 22.554 de lei, adica a incasat 1.879 de lei pe luna. Venitul este mai mic decat in anii precedenti, cand profesoara de engleza a incasat mereu 26.247 de lei, adica 2.187 de lei pe luna. Cu alte cuvinte, de cand sotul sau a venit la Cotroceni, Carmen Iohannis a suferit o scadere a salariului de 308 lei pe luna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Klaus si Carmen Iohannis, alaturi de cuplul prezidential al Germaniei
Klaus si Carmen Iohannis, alaturi de cuplul prezidential al Germaniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si