Doamna Florenta locuieste intr-un bloc cu bulina rosie. Spune cu mana pe inima ca nu mai are de multi ani un aparat de radio in casa. De altfel nici nu stie ce ar putea sa faca cu el in caz de cutremur.  

A gasit totusi unul in trusa de prim ajutor in caz de seism pe care a primit-o de la primarie.



Dupa cateva minute de analizat, doamna Florenta a aflat cum functioneaza.
E sceptica si spune ca putin probabil ca cineva din blocul ei sa scape de cutremur.

RAED ARAFAT:  noi spunem la populatie intotdeauna...un radio cu baterii trebuie sa fie intotdeauna in casa pentru ca cea mai de baza metoda de comunicare care ne ramane este radioul pe frecventele clasice.

Si chiar daca radio-urile nu prea mai sunt la moda in casele romanilor, aurotitatile spun ca sunt de mare folos in caz de seism.

RAED ARAFAT: daca este un cutremur, daca sunt afectate celelalte mijloace de comunicare asta este singurul mijloc pe care o sa il mai putem sa il folosim si asta este motivul pentru care spunem intotdeauna populatiei ca in trusa de urgenta sa aiba un radio.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


FLORENTA: pentru noi e o panica totala. Sa stai tot timpul sa te gandesti din moment ce se fac atatate si atatea exercitii ...oare de unde stiu ca va veni cutremurul?

La aceasta intrebare nimeni nu poate da un raspuns cert, insa autoritatile spun ca este foarte important ca in fiecare casa sa existe o trusa de urgenta echipata si binenteles
un...aparat de radio.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si