Tragedie în Bacău! Un elev de de 15 ani de la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” a fost găsit spânzurat în toaleta căminului. El și-ar fi premeditat gestul, deoarece a așteptat până când toți colegii lui s-au culcat, iar mai apoi și-a luat viața într-o cabină de duș.

Colegii adolescentului, șocați de tragedia care a avut loc

Trupul său a fost descoperit la 6 dimineața, atunci când tinerii se pregăteau să meargă la cursuri.

Speriați, aceștia au sunat imediat la pedagogul lor pentru a-i spune cele întâmplate. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe adolescent, așadar au fost nevoiți să-i constate decesul.

Vestea cumplită a venit ca un șoc, atât pentru profesori, cât și pentru colegi. Din păcate, un tânăr a făcut un atac de panică atunci când a auzit ce s-a întâmplat. Medicii l-au repus pe picioare.

Adolescent sinucidere Bacău

Un elev s-a sinucis în toatele căminului din Bacău.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este starea de sănătate a bărbatului care a încercat să își pună capăt zilelor în avion? S-a aflat planul pe care pasagerul îl făcuse înainte de îmbarcare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Anunț important pentru români! Farmaciile vor pot elibera, de acum, antibiotice fără rețetă

De ce suferea tânărul?

Directoarea liceului din Bacău îl știa pe băiat ca fiind foarte bun și liniștit. De altfel, niciodată nu ar fi creat probleme. În urma lui a lăsat și un bilet de adio, în care a menționat de ce a recurs la gestul teribil.

O fată l-ar fi făcut să sufere din dragoste.

”Acest copil nu a dat niciodată niciun semn. Era un copil introvertit, un copil bun, care nu a făcut niciodată nicio problemă, nu a ieşit în evidenţă în mod negativ niciodată. Pentru noi este o mare surpriză şi o durere extraordinară pentru toată lumea”, a spus Crisalinda Nona Irimia.

Bilet adio elev Bacău

Tânărul care s-a sinucis avea probleme în dragoste.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Doliu în lumea medicală! Medicul Gabriela Oncescu s-a stins din viață, după o lungă suferință: ”Un profesionist desăvârșit”

Acum, tânăra de care era îndrăgostit va primi consiliere psihologică. La fel și colegii de cămin ai adolescentului.

În continuare, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cazul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si