Close sidebar
Close sidebar

De ce si-a construit acest proprietar de local un labirint in jurul barului? A vrut sa fenteze o noua lege a autoritatilor

Un indian, proprietar al unui bar, a dat dovada de maxima inventivitate atunci cand a gandit cum sa pacaleasca o lege ce i-ar fi pus afacerea in pericol.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernul indian a decis sa interzica comercializarea alcoolului in locatii care sunt mai aproape de 500 de metri de sosea, asta intr-o incercare disperata de a reduce consumul de alcool la volan. Foarte multi oameni, printre care multi proprietari de hoteluri si restaurante, au criticat aceasta lege, dar fara succes.

Cei de la Times Of India au realizat un articol despre proprietarul barului Aiswarya, local aflat la doar 150 de metri de o strada. Omul a construit un labirint din garduri de beton si astfel a reusit sa mareasca distanta dintre strada si localul sau.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, intre bar si sosea sunt 520 de metri, iar barul poate functiona fara niciun fel de problema.

Dupa ideea acestui patron, tot mai multi propietari de localuri din India se gandesc serios sa adopte aceasta tactica pentru a mari distantele dintre sosele si intrarile in localuri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI