Talent urias, Daniel Prodan a incetat din viata miercuri seara, in locuinta familei din Pipera, ca urmare a unui infarct. Cu 54 de meciuri stranse sub tricolor, Prodan a facut parte din trupa "generatiei de aur", care a prins sfertul de finala la World Cup 1994, dar si din garnitura Stelei care, in anii de dupa 1990, a obtinut 5 titluri de campioana (1992-1997).

Dupa transferul la Atletico Madrid, unde a stat doi ani, Prodan s-a intors in tara, la Steaua, Rocar si FC National, intercaland si o jumatate de tur la Messina (Serie B).
La finalul carierei, in 2003, la 31 de ani, Prodan a facut un gest superb pentru unchiul sau, care era proprietarul unei echipe din Divizia D, judetul Satu Mare, acceptand sa joace benevol sub culorile formatiei Crasna Moftinu Mic!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si