Un cetatean din Timisoara l-a surprins pe Directorul unei societati aflate in subordinea Primariei care statea parcat intr-o zona interzisa. In momentul in care a fost luat la intrebari, Andrei Dragila, seful Horticultura, s-a aprins si a inceput sa ii adreseze cuvinte urate cetateanului. "Eu am intors masina, nesimtitule! Pe unde sa ies, mai nebunule? Du-te, dom'ne, de aici si lasa-ma in pace! Chiar te iei de mine? Te rog frumos sa ma lasi in pace.

Nu fi nesimtit! Cum vrei sa ies? Sa dau cu spatele, bai, tampitule?", a urlat acesta.

Imediat, cel care filma, a rabufnit. "Toti credeti ca suntem terchea-berchea, dar noi va platim salariile. Nu ti-ai permis tu X5 din salariu de bugetar. Pot sa va intreb ce salariu aveti? Eu mi-am luat masina din banii mei munciti. Dumneavoastra din ce bani aveti masina asta?", i-a spus acesta, moment in care s-a lovit de un raspuns uluitor. "De la ma-ta!", i-a spus sec directorul, dupa care l-a amenintat cu bataia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Contactat de cei de la adevarul.ro, Andrei Dragila, a spus ca s-a confruntat cu un comportament extrem de nesimtit al celui care il filma si de aceea si-a iesit din minti. "A fost de-a dreptul nesimtit. Sincer va spun. A tras de usa de la masina si atunci i-am spus categoric: Dom'ne, daca iti trag una, nu stiu ce iti fac. Cum iti permiti sa tragi de masina mea? E normal sa te pui in fata unei masini.

Au venit si doi baieti care erau acolo si i-au spus sa ne lase sa iesim, dar asta nu a mai filmat", si-a motivat acesta gestul.

Tu cine crezi ca are dreptate?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si