Vloggerul Colo, pe numele sau Alexandru Balan, a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce videoclipul teribil postat in mediul online instiga la violenta asupra minorelor si la viol. Postarea agresiva a tanarului, urmarita de peste mii de fani, multi dintre ei copii, revolta si trage un mare semnal de alarma care nu trebuie ignorat. Pericolul urias pandeste la orice pas, pentru ca in lumea online intra cine doreste si multi sunt cei care cauta celebritatea cu orice pret.

Tanarul este retinut dupa zile intregi de audiere. Alexandru Balan, alias Colo, a trecut rapid de la postura de “vanator” la cea de vanat. Intr-o inregistrare video de cateva minute, tanarul face declaratii controversate la adresa minorelor printr-un limbaj violent care instiga inclusiv la violarea acestora. De aici pana la o ancheta in toata regula nu a fost decat un pas.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Filmarea care a inflamat o tara intreaga este, se pare, din 2017, dar abia acum a atras atentia autoritarilor, dupa ce a fost postata de un alt blogger in online. Pe langa jigniri si alte ofense aduse minorelor, in acea postare, tanarul lua in batjocura si autoritatile, semn ca isi asuma ceea ce declara public.

Individul folosește un limbaj extrem de vulgar, iar de la aparitia mesajului in spatial public si pana la ancheta penala a fost doar un pas.

Cine este Alexandru Balan, alias Colo, cum isi justifica el faptele dar si care sunt parerile specialistilor cu privire la astfel de derapaje din mediul online aflati duminica, de la ora 14:30, intr-o nouua editie “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si