Carmen Obârșanu este singura avocată rămasă în viață dintre cei trei blestemați de „monstrul din Caracal”. Nici acum nu se știe exact ce s-a ales de cele două tinere de 15 și 18 ani. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost date dispărute, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ele.

Citește și: VIDEO- Schimbare de ultim moment pentru Gheorghe Dincă. „Monstrul” din Caracal s-a pocăit

Gheorghe Dincă este principalul suspect în acest caz. El a fost găsit vinovat de faptele pentru care a fost acuzat. Bărbatul este acuzat de răpire, viol și omucidere, însă s-a simțit deranjat de acuzațiile aduse. El a lansat blesteme mărețe la adresa celor care l-au condamnat.

Coincidențe bizare în dosarul Caracal

Avocata Carmen Obârșanu a vorbit în exclusivitate pentru impact.ro despre decesele care au loc în rândul persoanelor care judecă dosarul.

„Știu sigur că Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”, a declarat Carmen Obârșanu, exclusiv pentru Impact.ro. Ea susține însă că nu se teme de blesteme: „Nu mă tem de blestemele lui.

Eu sunt așa, mai aparte, ca să nu folosesc alte cuvinte, și nu cred că se pot lipi sau lăsa influențată de efectele unor cuvinte grele, spuse în momente grele din viața sa, fie el și acuzat de fapte dintre cele mai oribile”.

Potrivit jurnaliștilor impact.ro, avocata locuiește la Timișoara și făcea des naveta Craiova-Timișoara, pe durata procesului deschis la adresa lui Gheorghe Dincă. Avocata mărturisește că acest dosar va avea un final trist.

„Gheorghe Dincă va muri pe patul pușcăriei. Nu are niciun alt viitor, dacă se poate vorbi de vreun viitor în cazul său!”, a adăugat ea, arată impact.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Judecătoarea Diana Cotoi și avocatul Marian Voinea, doi dintre cei blestemați de Gheorghe Dincă, au murit la câteva luni distanță. Judecătoarea Diana Cotoi, cunoscută pentru dosarul lui Gheorghe Dincă, a murit la finele lunii aprilie, fiind înmormântată în satul natal, Pojogeni, din Târgu Cărbunești, județul Gorj. Era o persoană cunoscută pentru problemele cardiace. Diana Cotoi se pensionase, la cerere, la finele lunii martie, ea neapucând să se bucure astfel de privilegiile pensiei de magistrat.

„Tribunalul Olt îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Cotoi Diana Mihaela, fost judecător al Secției Penale, din cadrul acestei instanțe, colegă care va rămâne în amintirea noastră ca un veritabil model uman şi profesional. În aceste clipe de profundă tristețe noi, colegii, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm lui Dumnezeu s-o odihnească în pace!”.

Diana Cotoi avea o vechime în magistratură de peste 25 de ani. Printre cele mai cunoscute cazuri de care s-a ocupat au fost cele ale lui Gheorghe Dincă, pe care l-a condamnat în toamna anului trecut la 30 de ani de închisoare cu executare, cel al fiului lui Sile Cămătaru, dar și cel al lui „Bercea Mondialu”.

Avocatul Marian Voinea a decedat anul trecut

Marin Voinea este avocatul care s-a stins din viață în urmă cu un an. El era cel de-al patrulea avocat din oficiu al celui numit de întreaga presă drept „Monstrul din Caracal”.

Citește și: Noi detalii în cazul lui Cristian Cioacă. Ce a făcut fostul polițist 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul era originar din Slatina și avea, la rândul său, probleme cu inima, care i-au și grăbit sfârșitul.

Cu doar trei ani în urmă, când încerca să-l apere pe acuzat, Marian Voinea a afirmat că nu crede în sinceritatea declarațiilor lui Gheorghe Dincă, nici măcar în cele afirmate în sala de tribunal. A încercat chiar să explice opiniei publice de ce toţi avocaţii apărării au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului: „Am încercat să vorbesc cu el şi i-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece şi care spune că nu poți face chiar orice. Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a zis avocatul pentru impact.ro.

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de trei acuzații de viol, inclusiv asupra unei minore de 5 ani: "S-a dat clasare. Vor fi oameni care vor protesta"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si