Adele Allen și soțul ei Matt, din Brighton, au împreună trei copii Ulysses, 12 ani, Ostara, 8 și Kai, 4. Aceștia nu vor să-și forțeze copiii să scrie și să citească.

Cei doi soți susțin că nu și-au vaccinat copiii

Adele și Matt au spus că nu au un program pentru cei doi copii, aceștia se culcă și se trezesc la ce oră vor și mănâncă atunci când doresc.

Citește și: Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi despre greva din învățământ: „Sunt 100% de acord cu această grevă a cadrelor didactice. Îi îndemn să meargă până la capăt pentru că nu se mai poate”

„Noi trăiam așa înainte de a avea copii. Nu am avut nașteri asistate de medici și am început să alegem variante alternative în locul traiului tradițional. Acest sistem pur și simplu nu au avut sens pentru noi. Nu ne-am vaccinat copiii. Oamenii spun că este crud din partea noastră să nu folosim sistemul de sănătate. În schimb, folosim remedii naturale și pe bază de plante.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Bilanțul tragediei de la Belgrad crește la 10 morți. A murit încă un copil, dintre cei împușcați de elevul de 13 ani: „E multă durere”

Nu folosim nici sistemul de învățământ. Dar ne școlim copiii. Aceasta înseamnă că trebuie să-și arate interesul pentru ceva pentru ca noi să-l explorăm împreună cu ei, în loc să urmeze un program și să le spună ce vor învăța.

Credem în autonomia copilului și le permitem copiilor să își ia în mâini propriile vieții, să facă propriile alegeri și să decidă ce se întâmplă în viața lor.”,  a precizat Adele, citată de  Mirror.

Ei sunt convinși că în acest fel copiii vor avea propria identitate

Părinții au dezvăluit faptul că le oferă îndrumare, însă copiii sunt foarte implicați în luarea deciziilor ce-i privesc.

Citește și: EXCLUSIV: Eleva care a obținut medalia de aur la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete/ ”Trebuie să-ți cunoști valoarea și să crezi în ea”

În acest mod, copiii au dezvoltat anumite pasiuni pentru diferite activități.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”De exemplu, fiica noastră Ostara a început să-și arate interesul pentru cusut, așa că i-am cumpărat o mașină de cusut, i-am arătat cum se folosește și vom duce asta atât de departe cât vrea ea. Cel mai mare fiu al nostru, Ulysses, este pasionat de animale așa că îl ducem în excursii în parcuri de animale”,  

a mai spus Adele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si