Principalul suspect în cazul crimei Marinei Gavril, medicul stomatolog găsit fără suflare în propriul cabinet, a făcut declarații șocante. Bărbatul ar fi mărturisit cum a ucis-o pe doctoriță, potrivit informațiilor transmise de infobraila.ro.

Declarațiile năucitoare al presupusului criminal din Brăila

În urmă cu o săptămână, o crimă înfiorătoare șoca întreaga țara. Marina Gavriil, medic stomatolog, a fost găsită fără suflare în propriul cabinet din Brăila, într-o baltă de sânge.

Citește și: „Mi-au arestat băiatul!” Percheziții masive acasă la mama și soacra suspectului crimei din Brăila! Femeia este în stare de șoc după ce fiul ei a fost acuzat de moartea doctoriței

Declarațiile revoltătoare ale presupusului crimianal din Brăila, făcute în închisoare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Câteva zile mai târziu, având ca probă filmarea de pe camerele de supraveghere, autoritățile au identificat un bărbat de 39 de ani, care a devenit principalul suspect în cazul crimei. Deși inițial a declarat că nu a ucis-o pe Marina, el fiind în cabinet în ziua tragediei pentru a primi un diagnostic la o măsea care îi provoca dureri, în închisoare bărbatul și-ar fi mărturisit crima.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Se pare că, în celulă, suspectul a declarat că ar fi ucis-o pe Marina din cauza nervilor. Medicul stomatolog i-ar fi spus că are nevoie de tratament pentru infecția de la măsea, acest lucru necesitând o programare. Pentru că avea dureri, iar femeia i-a spus că va trebui să revină într-o altă zi, după o programare în prealabil, bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul și ar fi ucis-o pe doctoriță, conform sursei menționate anterior.

"Nu am omorât-o eu! Eu nu am făcut nimic. M-au dus la medicul legist și m-au verificat peste tot și nu mi-au găsit nimic. M-am dus la părinții mei, le-am zis că mă doare măseaua și mă duc să văd ce fac cu ea, că mă durea rău măseaua și nu mai puteam de durere. (Nr. Medicul) mi-a spus că nu poate să mi-o scoată, că are infecție în ea și trebuie programare. Am stat pe puțin 3-4 minute”, a declarat suspectul în urmă cu câteva zile.

Citește și: VIDEO „O minciună, o înscenare” Fiica suspectului crimei din Brăila, acuzații grave la adresa oamenilor legii. Descoperirea uluitoare făcută de un analist comportamental: „E clar”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Joi după-amiază, anchetatorii au găsit în casa mamei suspectului un cuțit cu o lamă de 17 centimetri, despre care bănuiesc a fi arma crimei.

Obiectul a fost sigilat și trimis la laborator, unde specialiștii vor stabili dacă a fost folosită pentru a o ucide pe doctorița Gavril.

„El nu neagă faptul că la ora 12 s-a aflat în cabinetul doamnei doctor, victimei, și a primit un tratament pentru o durere pe care o acuza, nu neagă acest fapt, ci evident neagă faptul că la patru ore distanță, la ora patru, se afla din nou în cabinet pentru a comite această crimă. Mă gândesc și eu așa, un criminal care comite o cremă ia cuțitul și îl duce acasă când știe clar ce se va întâmpla ulterior?! Mi-e greu să cred că cineva își duce arma crimei acasă liniștit și o lasă la capul patului. Suntem în faza în care discutăm doar de indicii și nu discutăm de probe clare”, a declarat Mihai Drăgan, avocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si