Este o prezență exotică și captivantă, iar mișcările ei de dans nu lasă pe nimeni indiferent. Deea Maxer știe cum să facă spectacol și să atragă toate privirile. Face asta de la 18 ani și a ajuns aproape la perfecțiune.

Citește și: Deea Maxer radiază de fericire. Cum își susține artista noul iubit

Performanța cere, însă, sacrificii. Deea recunoaște că timpul pentru răsfățul personal este destul de limitat.

Deea Maxer, artistă: „Nu prea fac chestii pentru mine pentru că sunt mămică a doi copii cu 3 joburi full-time și n-am timp de sală și așa, însă dansul oriental m-a ținut în formă ani de zile și am grijă la ce mănânc.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Împărțită între muncă și familie, Deea pare că reușește să le facă pe toate fără un efort prea mare.

Deea Maxer, artistă: „Maysa face 4 ani și mă ține în priză, evenimentele, spectacolele, joburile, e normal, școală, grădiniță, mami, treabă ,muncă, casă.”

„Era cazul să mă specializez în domeniu de înfrumusețare”

Și pentru că tot și-a dat seama că poate, își extinde domeniul de interes.

Recent, artista, care este și reprezentantul unei companii internaționale din industria frumuseții, a decis că vrea să învețe din secretele acestui domeniu. Așa că s-a orientat către machiaj și manichiură.

Deea Maxer, artistă: „A fost o chestie la un moment dat. Mi-am dorit să știu să îmi fac singură manichiura pentru că erau veri în care locuiam pe litoral și nu aveam timp între spectacole nici măcar să trec pe la salon, să mă vopsesc sau să îmi fac unghiile și atunci am învățat să fac asta acasă singură.

Este o pasiune a mea veche și având în vedere că de doi ani de zile sunt directorul unei companii care comercializează produse cosmetice și mai ales, linii de make-up, iar eu îmi realizez machiajul pe scenă de peste 15 ani, era cazul să mă specializez în domeniu, că de fapt, am avut nevoie de o specializare.”

Divorțul de Dinu Maxer nu a ținut-o pe loc. Tânăra mămică și-a dat seama că are încă multe de oferit și o poate face lângă bărbatul potrivit. La numai câteva luni de la despărțire, viața i l-a adus în cale pe Robert, bărbatul care i-a făcut din nou inima să bată cu putere și care a legat deja o relație trainică cu cei doi copii a ei. De altfel, cuplul a fost deja și în vacanțe de familie, iar Robert o însoțește la fiecare eveniment pe care îl are.

Deea Maxer, artistă: „Robert, da e normal. Ne susținem reciproc. Cum e? Văd că radiezi, ești bine rău. Sunt fericită, dacă ar da Dumnezeu să fie ziua mai lungă să facem mai multe, să muncim mai mult ar fi perfect, în rest, toate s-au așezat și sunt bine în viața mea.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Urmează o toamnă aglomerată pentru artistă, căci are deja nenumărate spectacole pe care urmează să le susțină în întreaga țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si