Autoritățile din Villamar, Italia sunt în alertă după ce o româncă în vârstă de 18 ani a dispărut fără urmă. Denisa Diaconu este de negăsit de mai bine de șase zile.

Citește și: Prahova: Nouă minori sunt audiați într-un dosar care vizează comiterea de furturi, violențe și distrugeri. Tinerii au agresat o persoană cu dizabilități

Tragedia care macină familia româncei a avut loc vinerea trecută, în ziua în care Denisa a împlinit 18 ani.

Familia tinerei nu a putut celebra majoratul acesteia deoarece, atunci când au mers să-i cânte „La mulți ani”, sărbătorita era de negăsit.

Denisa a dispărut în ziua în care împlinea 18 ani

Familia de români este sfâșiată de durere, cei apropriați susțin că sunt îngrijorați și disperați. Mama Denisei, Elena, a raportat deja dispariția fiicei sale carabinierilor și a făcut public printr-o postare pe pagina sa de Facebook că până în prezent nu există evoluții în cazul dispariției tinerei de 18 ani. De aproape o săptămână, nimeni nu a văzut-o pe Denisa. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Medic din Pitești, suspectat că ar fi luat mită de la cel puțin 20 de pacienți. A fost deschis dosar penal

Andrei, fratele Denisei, este foarte îngrijorat:   „De ziua ei părinții mei au mers să bată la ușa dormitorului foarte devreme, dar ea era deja plecată. Nu s-a întâmplat niciodată. Oricine o vede să o oprească și să sune imediat la Poliție”.

Citește și: Doi minori din Caracal au furat o mașină și s-au plimbat cu ea mai multe zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si