Close sidebar
Close sidebar

Desi are doar 9 ani, a facut un gest impresionant. A renuntat la cadourile si petrecerea pentru ziua lui si a impartit pizza oamenilor afectati de inundatii

Carson Boutte este un baiat in varsta de 9 ani din SUA care a dat dovada de o generozitate rar intalnita la o varsta atat de mica. El nu si-a dorit cadouri sau o petrecere aniversara cu ocazia implinirii varstei de 9 ani, ci si-a rugat parintii sa mearga si sa imparta pizza oamenilor care au fost afectati de inundatiile recente din Louisiana.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baietelul le-a spus parintilor ca acesta idee i-a venit in urma unui vis in care impartea mancare si apa victimelor inundatiilor.
"Mergem sa le ducem pranzul vecinilor care au fost afectati de inundatii, pentru ca ei sa isi poata continua treaba" a spus baiatul in timp ce impartea pizza vecinilor care au fost inundati.
Foarte multi oameni au donat bani pentru a sustine initiativa baietelului de 9 ani, dupa ce tatal acestuia, Ross Boutte a pus un mesaj pe Facebook in care isi anunta prietenii apropiati si familia in legatura cu dorinta lui Carson.
Oamenii au sunat la o pizzerie di au comandat foarte multe pizza pentru ziua lui Carson. De asemenea, Pizza Domino s-a alaturat initiativei altruiste a baiatului si i-a facut cadou 100 de pizza.
Un numar de 363 de pizza au fost cadoul lui Carson pentru oamenii afectati.
O parte dintre acestea au fost livrate personal de Carson. Mai multe familii l-au ajutat pe baietelul generos sa imparta cele 363 de pizza, scrie KATC.COM.

Baietelul le-a spus parintilor ca acesta idee i-a venit in urma unui vis in care impartea mancare si apa victimelor inundatiilor.

"Mergem sa le ducem pranzul vecinilor care au fost afectati de inundatii, pentru ca ei sa isi poata continua treaba" a spus baiatul in timp ce impartea pizza vecinilor care au fost inundati.Foarte multi oameni au donat bani pentru a sustine initiativa baietelului de 9 ani, dupa ce tatal acestuia, Ross Boutte a pus un mesaj pe Facebook in care isi anunta prietenii apropiati si familia in legatura cu dorinta lui Carson.

Citeste si: Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „O grădină cu trandafiri plini de stele”: Noi imagini spectaculoase cu galaxia Andromeda, strălucind în roșu, au fost publicate de NASA- antena3.ro

Oamenii au sunat la o pizzerie si au comandat foarte multe pizza pentru ziua lui Carson. De asemenea, Pizza Domino s-a alaturat initiativei altruiste a baiatului si i-a facut cadou 100 de pizza.

Un numar de 363 de pizza au fost cadoul lui Carson pentru oamenii afectati. O parte dintre acestea au fost livrate personal de Carson, iar restul au fost impartite de mai  multe familii care au vrut sa-l ajute pe baietelul cu suflet mare, scrie KATC.COM.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI