O fetiță de 6 ani, captivă pe frontul din Palestina, a apelat autoritățile pentru a cere ajutor. Copila întreabă de ce nu este salvată și povestește ce se întâmplă în jurul ei.

"De ce nu veniți să mă salvați? Sunt atât de speriată", sunt cuvintele disperate și îndurerate ale copilei.

Destinul tragic al unei fetițe de 6 ani, captivă în războiul din Palestina

Copila se afla în mijlocul focului din Palestina. Armata israeliană a atacat zona unde fetița se afla împreună cu familia sa. Hind a plecat împreună cu membrii familiei spre o zonă mai protejată, lângă un spital, dar din cauza bombardamentelor nu au mai putut ajunge. 

Hind a fost singura supraviețuitoare din familia sa. Autoritățile cu care Hind a vorbit pentru a le cere să o salveze au putut ajunge la locație după tratative cu armata israeliana. Hind se afla între scaune, ascunsă și speriată.

Citește și: VIDEO- Lege cerută de urgență de șeful Armatei în privința pregătirii populației pentru război! „Da, populația României, la fel ca întreaga populație din Europa, trebuie să se îngrijoreze”. Marcel Ciolacu răspunde: „Haideți să fim liniștiți”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetița se afla singură, în mașina unchiului său, în Palestina, când conversația a fost interceptată. Pe numele său Hind, în vârstă de doar 6 ani, copila cerea ajutor și implora să fie salvată. 

"Tancul este lângă mine. Se mișcă. De ce nu veniți să mă salvați? Sunt atât de speriată", sunt cuvintele disperate și îndurerate ale copilei, potrivit bbc.ro.

Când a fost recuperată de autorități, Hind era speriată și voia să plece cât mai repede din zgomotul armelor.

Salvatorii au luat legătura cu părinții fetiței pentru a o duce în siguranța.

Mama minorei abia așteaptă își țină fetița în brațe.

„I-am adus lucruri și o aștept aici. Îmi aştept fiica în orice clipă, în orice secundă. O implor din inima zdrobită de mamă să uite această poveste", a declarat mama minorei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si