Solistul formatiei "Generic" a trecut prin clipe cumplite si a avut mare noroc ca se afla intr-o stare buna. Masina in care s-ar fi aflat s-ar fi rasturnat de mai multe ori, dar medicii au ajuns rapid la fata locului si l-au transportat pe Dan Ciotoi imediat la spital, potrivit Spynews.

"Noi veneam de la concert de la Suceava si mergeam la mare la concert. Pe camp undeva, pe un camp o groapa foarte mare, nu stiu, am dat in ea si ne-a aruncat in aer si cineva din spate a spus ca ne-am dat de trei ori peste cap, acum nu stiu. Foarte repede (n.r. a venit ambulanta), adica in momentele alea va dati seama ca n-am putut sa apreciez exact timpul, dar au venit foarte repede ca in spatele nostru a venit o duba, un domn si domnia sa a sunat ca  incercam sa iesim din masina si domnia sa a sunat la 112. Cred ca in trei minute, patru minute, cinci, nici nu stiu, dar foarte repede au venit salvarea si politia", a declarat soferul lui Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Famiia artistului nu a reusit inca sa ia legatura cu artistul. Acestia au aflat doar ca Dan Ciotoi se afla intr-o stare stabila, dar nu l-au vazut si nici nu au vorbit cu acesta de cand s-a produs accidentul.

"Este bine, este bine. O sa mai stam la spital pana maine si dupa aceea o sa ne dea drumul. stiu doar ca nu e nimic grav, atat.

O sperietura si banuiesc ca lovituri dinastea superficiale, sper macar la lucrul asta ca nu am reusit sa vorbesc cu tata pana la ora asta. Nu, nu, nimeni (n.r. nimeni din familie nu a vorbit). Am reusit sa vorbesc decat cu baiatul care era cu el in masina", a declarat si fiul cantaretului, pentru Antena Stars.

Dan Ciotoi venea dinspre zona Moldovei si se indrepta spre Litoral, in autoturism fiind si orga folosita pentru concerte. Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si