La 42 de ani, Nikos Chatzakis a murit in urma unui stop cardiac. Anuntul mortii a fost facut chiar de fiul sau, Dany.

Cancan.ro scrie ca Nikos Chatzakis si-a dat ultima suflare la 3 dimineata in bratele iubitei. Medicii de pe ambulanta, care au fost chemati de urgenta, nu au putut sa il mai salveze.

Se pare ca barbatul ar fi presimtit ca moare. Cu cateva ore inainte a chemat prima data ambulanta, echipajul medical recomandandu-i sa mearga la un spital, dar acesta a refuzat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Simtind ca ii este foarte rau, Nikos Chatzakis a plecat spre locuinta iubitei sale. Cand a intrat in casa ei, s-a prabusit la pamant, chiar pe hol. Femeia a sunat din nou la 112 doi, dar Nikos nu a mai putut fi salvat.

"Nikos suferea de diabet. Afectiunea cardiaca i-ar fi fost provocata de anumite substante pe care acesta le lua pentru tonifierea musculaturii la sala”, au dezvaluit surse din apropierea lui Nikos.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si