Fata a fost bătută cu bestialitate de către cel pe care îl iubea. Imaginile cu ea umilită sunt deja cunoscute românilor, dar cazul e departe de a fi rezolvat. Tatăl fetei a stat de vorbă cu reporterul Știrilor Kanal D, Alin Antohe, și i-a explicat cum se mai simte acum tânără agresată. "Fata este grav psihic. Este într-un sevraj și nu mai judecă precum un om normal. Este internată într-un centru, este bine, este în siguranță.

Acum poate și ea să facă rău că dacă a stat lângă cine a stat a învățat rău. Eu încerc să îl fac pe copilul meu să facă bine, nu rău. Să fie om cum trebuie că eu vreau binele ei.", a declarat tatăl fetei.

Cât despre cel care i-a desfigurat fata, tatăl tinerei consideră că acesta trebuie să ajungă în pușcărie pentru faptele sale. El consideră că Robert a avut o tentativă de omor la adresa fiicei sale. "Băiatul astă dacă scapă după 30 de zile o să continue. Ce exemplu se dă infractorilor dacă pentru astfel de caz, agresorul este eliberat după o lună. La el a fost tentativă de omor. I-a spart paharul în cap și a vrut să i-l bage în gât. A avut noroc că trăiește!", a spus bărbatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mai multe detalii de ULTIMĂ ORĂ despre acest caz aflați diseară urmărind jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si