Doi soti din Bucuresti, amandoi in varsta de 87 de ani,  au fost loviti de tren la Eforie, unde se dusesera in vacanta. Din pacate, femeia a murit, iar barbatul se afla in stare grava, la spital. Vecinii spun ca batranii nu duceau lipsa de nimic si erau foarte lucizi.

Mecanicul de tren, singurul martor al teribilei intamplari, creioneaza un scenariu de groaza: cei doi soti erau intinsi pe sinele de tren, cu gandul sa renunte la viata. 

Gheorghe Aluchienesei- mecanic de locomotiva 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Mecanicul spune ca ei nu au vrut sa se fereasca de pe sinele de tren. Batranul a incercat sa o traga pe ea, nu a reusit, el s-a dat deoparte"

Din pacate, femeia a murit pe loc. Batranul a scapat cu viata, dar a ajuns la spital plin de rani.

Deocamdata, barbatul, aflat in stare de soc, nu a putut fi audiat.

Bizar e ca, desi mecanicul de tren sustine ca cei doi erau culcati pe calea ferata, cei care-i cunosc pe batrani il contrazic.

"Imposibil, imposibil! Nu aveau cum sa se culce pe linie ca ei aveau minte. Ii cunosc, niste oameni deosebiti. Geologi. Niste oameni exceptionali"

Tocmai de aceea, o alta ipoteza care ar putea fi luata in calcul e ca femeii i s-ar fi facut rau, din cauza drumului anevoios, iar sotul ar fi incercat, cu disperare, sa o traga din calea trenului.Cei

doi erau impreuna inca din timpul facultatii. Locuiau in Bucuresti, dar aveau si o casa in Eforie., unde venisera in urma cu doua saptamani. Azi ar fi incercat sa ajunga la bai, pe malul lacului Techirghiol, inainte ca nenorocirea sa loveasca. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si