George Marius Măciucă, deţinutul care a evadat din  Penitenciarul Pelendava din Craiova, a fost implicat, în anul 2013, într-un incident extrem de violent în Italia.

Presa din Italia scria la vremea respectivă că bărbatul era acuzat de exploatarea prostituţiei, iar în momentul în care oamenii legii au vrut să-l aresteze evadatul a ameninţat că îşi taie gâtul şi s-a rănit în mai multe părţi ale corpului. Episodul s-a petrecut la Cerignola (provincia Foggia), în apropierea şcolii medii Paolillo.

Poliţiştii italieni n-au fost prea impresionaţi, iar episodul din 2013 s-a încheiat cu arestarea lui George Marian Măciucă (31 de ani) şi a concubinei sale Niculina Marilena Dina, de 18 ani, sub acuzaţia de exploatare a prostituţiei, violenţă şi ultraj, cu circumstanţa agravantă de autorănire, scrie Gazeta Românească. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Nu a fost prins

„În jurul orei 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moţăţei, a evadat din Penitenciarul Pelendava. Acesta era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru infracţiunea de furt calificat. În judeţul Dolj s-au instituit filtre pentru prinderea acestuia.

Bărbatul era îmbrăcat în bluză albastră, pantaloni gri şi purta pantofi sport de culoare roşie”

, spuneau duminică seara reprezentanţii IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si