Concurenții din ”Casa Iubirii” au rămas fără cuvinte după ce Iolanda a răbufnit la adresa lui Mihai. Se pare că cei doi au petrecut timp împreună într-un hotel, dar și acasă la Iolanda.

Mihai și Iolanda au petrecut sărbătorile de Paște împreună

Mihai a cunoscut-o și pe mama Iolandei, iar apoi cei doi au mers la un hotel, acolo unde au petrecut câteva momente fierbinți. 

Iolanda a preferat să vorbească după ce a cedat emoțional cuvintelor lui Mihai. Mihai a acuzat-o pe Iolanda de infidelitate, însă aceasta neagă acuzațiile, preferând să renunțe la acest început toxic de relație.

Citeste si: Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, a fost unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți cu bani!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iolanda a mărturisit că Mihai ar fi încercat să o șantajeze cu aceste informații dacă va renunța la relație.

Părerile sunt împărțite în ”Casa Iubirii”

În ediția din această dimineață, Andreea Mantea a cerut și părerea celorlalți concurenți. Majoritatea concurenților cred că Mihai este cel mai vinovat, dar în același timp sunt de acord cu acordarea unei șanse pentru cei doi foști iubiți.

Citeste si: Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

Grațiela a fost vehementă și consideră că cei doi ar trebui eliminați, de aceeași părere este și Radu, care a cerut eliminarea lui Mihai.

Cei doi concurenți vor afla în ediția de astăzi dacă vor fi descalificați sau vor primi o nouă șansă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si