Sursele afirmă că morgile din Mazyr, în sudul Belarusului, sunt pline cu cadavre ale soldaților ruși morți în Ucraina. Autoritățile ar fi luat decizia ca trupurile lipsite de viață să fie transportate, cu trenul, în Rusia.

Trenurile ”fantomă” transportă cadavrele soldaților ruși

Localnicii din Gomel au filmat ambulanțe militare care circulau prin oraș, chiar în miez de noapte, transportând sute de cadavre ale militarilor morți pe câmpul de luptă.

Această tactică a fost folosită tocmai pentru a nu atrage atenția oamenilor, însă inevitabilul s-a întâmplat, totul fiindcă sunt în număr exagerat de mare.

Citeste si: Militarii ruși comit infracțiuni sexuale în Ucraina. Mai mulți bărbați au violat o femeie după ce i-au ucis soţul şi i-au ameninţat copilul

„Pasagerii de la gara din Mazyr au fost șocați de numărul de cadavre încărcate în tren. După ce oamenii au început să filmeze, armata și le-a ordonat să șteargă imaginile.”, a declarat un locuitor al orașului Mazyr.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Faimosul lunetist Wali le face în ciudă rușilor, care l-au declarat mort în Mariupol: "Sunt în viață! Nici o zgârietură"

Angajații spitalului clinic din regiune susțin că peste 2.500 de cadavre au fost deja transportate înapoi în Rusia începând cu data de 13 martie.

Continuă războiul dintre Rusia și Ucraina

Au trecut aproximativ patru săptămâni, iar în continuare Rusia și Ucraina sunt într-un contiuu conflict.

Încă de la început au fost distruse sute de locuințe și clădiri importante, mii de oameni civili fiind uciși.

Citeste si: VIDEO| În timp ce averile oligarhilor sunt vânate în întreagă lume, averea lui Putin este încă la adăpost

Peste 120.000 de ucraineni au plecat din țara unde s-au născut și unde aveau toată munca de-o viață, doar pentru a scăpa cu viață, majoritatea trecând granița cu România pentru o perioadă de timp.

În continuare, situația este incertă între Ucraina și Rusia, asta deoarece în urma negocierilor de pace nu s-a stabilit nimic sigur.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si