Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ce melodie superbă am ascultat mai devreme. Pare să fie un imn pentru toți părinții din România.”

Diana Cârlig, solistă de muzică populară: „Cu siguranță toți cei care sunt părinți consideră copiilor ca fiind niște minune așa cum le-am numit și noi pe fetițele noastre. Într-adevăr, cântecul este dedicat special pentru ele și le-am lansat chiar la petrecerea lor de botez.

A fost cadoul meu pentru ele.”

Ionuț Bledea, solsit de muzică populară: „Toți părinții se regăsesc în acest cântec. Toată lumea își iubește și își vede copilul ca pe ochii lui din cap.” 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum vă împărțiți activitățile?”

Diana Cârlig, solistă de muzică populară: „Noi am aflat cum este viața cu doi copii. Lumea ne întreabă cum ne descurcăm pentru că cei care au un copil spun deja că e destul de greu cu unul, dar faptul că Dumnezeu ne-a binecuvântat înseamnă că putem să facem față.

Avem parte de niște fetițe foarte cuminți. Bineînțeles că și tăticul participă la toate activitățile, la schimbat scutece, la băiță, la mâncat. De toate facem împreună pentru că altfel nu am putea ține pasul cu ele.”

Ionuț Bledea, solsit de muzică populară: „Am învățat încă din maternitate să le spăl, să le schimb pentru că Diana era un pic mai grijulie.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si