Încă din cele mai vechi timpuri unele popoare erau preocupate de  interpretarea viselor. Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii erau foarte pricepuți la asta.

Cei mai mulți oameni care au fost atenți la visele lor, au aflat ca ele sunt pline de semnificații pentru ei. Ele sunt folositoare pentru a învăța mai multe despre sentimentele, gândurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descoperă prin semnificația viselor sau tălmăcirea viselor ca ele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au.

vis fost iubit

Dicționar vise: Ce înseamnă când îţi visezi fostul iubit?

Ce înseamnă când îți visezi fostul iubit- aspecte pozitive

Dacă îți visezi fostul iubit comportându-se urât cu tine înseamnă că a venit momentul să lași trecutul în urmă. Privește viitorul și luptă pentru planurile tale. Lasă în urmă ceea ce a fost și bucură-te de lucrurile frumoase care ți se întâmplă.

Dacă îți visezi fostul partener venind și cerându-și iertare sau dorindu-și să vă împăcați asta semnifică că tu ești persoana care își dorește cel mai mult o împăcare și speri la posibilitatea de a relua legătura.

Dacă în vis îți cauți fostul iubit este  vorba că și în realitate mai ai sentimente pentru acea persoană. Încă nu l-ai uitat și ești tentată să lupți pentru a reface legătura dintre voi. Totodată, mai poate simboliza dorința ta de a fi iubită, de a avea o persoană alături.

Citeste si: Lună Plină în zodia Vărsător pe 12 August 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă visezi că discuți cu fostul iubit despre actuala ta relație este vorba de faptul că ești nesigură de relația în care te afli și îți este teamă că și această relație se poate termina. Îți dorești din tot sufletul ca această relație să funcționeze.

Dacă visezi că te împaci cu fostul iubit, chiar dacă a fost o relație toxică, reflectă că persoana care a avut de suferit în urma acestei relații simte nevoia să se întoarcă în acea legătură toxică, din teamă. Este un avertisment din partea subconștientului tău care te sfătuiește să mergi mai departe și să renunți la trecut.

Dacă visezi o cerere în căsătorie din partea fostului iubit, îți dorești cu adevărat o relație serioasă și stabilă care să ducă spre căsătorie. Nu înseamnă că te vei căsători cu fostul partener, ci mai degrabă că relația pe care ai avut-o cu acesta nu a fost una serioasă.

Când îți visezi fostul iubit bolnav este vorba că lucrurile între voi nu sunt clare între voi. Au rămas lucruri nelămurite între voi, cel mai probabil. În schimb, dacă îl visezi pe fostul iubit că a fost bolnav și s-a vindecat atunci relația dintre voi a luat sfârșit într-un mod frumos, de comun acord. Ambii ați reușit să treceți peste acea relație și să o luați de la zero.

vis fost iubit

Dicționar vise: Ce înseamnă când îţi visezi fostul iubit?

Ce înseamnă când îți visezi fostul iubit- aspecte negative

Dacă îți visezi fostul iubit din adolescență îți dorești să fii mai independentă. Dorești să ai mai multă libertate, însă nu ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Când visezi că fostul partener te respinge, tu ești persoana care își dorește cel mai mult o împăcare, iar cealaltă persoană nici măcar nu vrea să audă despre acest lucru.

Este un moment bun pentru a reveni cu picioarele pe pământ și pentru a analiza ceea ce vrei cu adevărat.

vis fost iubit

Dicționar vise: Ce înseamnă când îţi visezi fostul iubit?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Ce înseamnă când visezi păduchi?

Dacă visezi că pleci într-o călătorie/vacanță cu fostul partener înseamnă că vrei mai mult de la relația în care ești acum. Poți avea senzația că persoana de lângă tine nu ți se potrivește. Dacă visezi că fostul iubit te răpește asta înseamnă că nu a reușit să te uite și își dorește să fiți din nou împreună, dar nu are curaj să îți spună aceste lucruri.

Acum îți poți analiza mai ușor visele și ceea ce vor acestea să îți transmită. 

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si