Fructul taie are numeroase proprietati, dar cele mai importante ar fi reducerea poftei de mancare si arderea grasimilor din organism.

Dieta cu grapefruit

Aproape toate persoanele care incearca aceasta dieta 7 zile, reusesc performanta de a slabi intre 6 si 8 kilograme. Uite ce trebuie sa consumi!

Mic-dejun

 

La micul dejun puteti manca jumatate de grapefruit sau 120 ml de suc de grapefruit neindulcit, precum si doua felii de sunca si doua oua.

Pranz

Pranzul vine cu aceeasi jumatate de grapefruit sau suc, plus carne gatita si salata.

Cina

La cina continuati cu jumatatea de grapefruit, carnea gatita sub orice forma, putand i inlocuita cu carne de peste si legume verzi, galbene sau rosii
gatite in unt.

Aveti dreptul si la o gustare de seara, care consta intr-un pahar de suc de rosii sau un pahar de lapte slab.

Dieta cu grapefruit 

Totusi, fructul trebuie consumat cu moderatie, deoarece contine multa narginina, substanta care, amaruie fiind,  respinge medicamentele sintetice. Cu toate acestea, naringina poate sa opreasca metabolizarea medicamentelor, impiedicand eliminarea lor din organism si crescand in acest fel riscul unei intoxicatii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si