Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Imagini crunte in aceasta dimineata, pe o sosea din Drumul National 15 din judetul Neamt! Tragedia a pornit de la o depasire riscanta.

Un motociclist care se indrepta spre Bacau s-a grabit sa depaseasca un tir, chiar in orasul Roznov. Martorii spun ca motociclistul circula cu viteza excesiva si nu a mai putut s-o evite pe femeia care tocmai atunci traversa soseaua. In zona nu era nicio trecerea pentru pietoni.

"Ala a depasit un tir si a a luat-o pe doamna aceea inainte. Si el a ajuns prin aer, acolo, pe panou, undeva. Avea viteza, viteza!"

Femeia a fost aruncata la zeci  de metri distanta, iar motociclistul a fost proiectat intr-o pancarta de pe marginea carosabilului, care avertiza ca este o zona cu foarte multe accidente.  

"Doamna traversa mai avea un metro sa se duca la magazine si a venit asta si a spulberat-o, va dati seama de la magazine si a adus-o tocmai aici a aruncat-o 50
de metri".


Politist comisar sef Mihai Mavris- Politia Rutiera Neamt: "Accidentul s-a soldat cu decesul ambelort persoane implicate in accident."

Locul in care si-au pierdut viata motociclistul si femeia parca ar fi blestemat! Oamenii spun ca accidentele se tin lant aici.

"N-avem trecere de pietoni aici. Niciuna! Au fost multi care au murit aici! Fereasca Dumnezeu! De cand suntem noi aici, de peste 25 de ani, de la pod si pana la magazinul ala cred ca au murit peste 15 oameni.
Cel putin!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si