În cadrul emisiunii de pe Youtube ”Bărbați VS Femei”, cu Bianca Comănici și Alex Mihei, foștii concurenți ai sezonului 2 Puterea Dragostei, Andreea și Marius, au spus lucrurilor pe nume și au discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat în relația celor doi și de ce s-au despărțit aceștia definitiv.

Multe certuri și împăcări în relația celor doi

Marius Bogdan a precizat că au existat nenumărate certuri și împăcări, concluzionate cu o despărțire definitivă.

Amândoi au convenit că trebuie să încheie totul. Cireașa de pe tort ar fi fost Alice, fosta concurentă de la ”Survivor România” despre care tot internetul vuia că ar avea o legătură cu Marius. După cele întâmplate, Andreea a cedat și a pus punct.

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". A fost condamnat la închisoare cu executare

”N-a fost nimic, noi suntem doar amici. A fost dezastru. Mai ales ea a fost asaltată. În momentele alea eu mai discutam cu Andreea. Înțelegi? Mai aveam mici chestii, nu știu dacă nerezolvate, mai țineam legătura, ne mai vedeam din când în când. A fost puțin nasol pentru ea. A picat aiurea. Probabil și eu dacă eram în locul ei, reacționam tot așa. Am avut niște discuții, ea m-a întrebat dacă e ceva între mine și fata respectivă, i-am zis că nu.

Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie”, a precizat Marius Bogdan, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Andreea și Marius[Sursa foto: Captură KANAL D]

De la planuri de nuntă, la despărțire definitivă

Citeste si: Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Marius și Andreea aveau planuri destul de mari cu viitorul lor, aveau de gând să își organizeze nunta, deci un trecut destul de serios au avut împreună. Cu toate acestea, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna.

”Acele discuții cu Andreea nu mai continuă, chiar s-au încheiat definitiv, de vreo lună și ceva, două. Pentru că vorbeam și nu ajungeam nicăieri. Ne vedeam și ajungeam să ne certăm și am convenit amândoi că nu mai are rost”, a mai spus Marius de la Puterea Dragostei, în platoul Wowbiz.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si