Peniță era considerat în urmă cu câțiva ani un mare talent al județului Călărași, fiind selectat frecvent la acțiunile naționalei de juniori, însă drumul său spre succes a fost întrerupt prematur.

În 2014, Petre fusese selectat la naționala U21, unde era antrenor Mihai Teja, într-un lot din care a ales o trupă care să înceapă preliminariile Euro 2017. Peniță a fost acolo coleg cu Andrei Ivan (Rapid Viena), Bela Fejer (Sepsi), Andrei Radu (CFR Cluj) sau Ovidiu Bic (CS U Craiova).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Peniță evolua pe postul de mijlocaș dreapta, fiind coleg de bandă cu viitorul fundaș dreapta al celor de la Dinamo, Laurențiu Corbu, pe atunci la Titu, tot în liga a 3-a. 

Conform GSP, fostul jucător ar fi decedat în urma unui cancer de colon. 

În 2016, Peniță fusese condamnat de Tribunalul Călărași la 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar privind traficul de minori, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar mai apoi la Penitenciarul Poarta Albă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si