Dupa ani de lupta cu boala, vocea inconfundabila de la pupitrul de comentariu de la Eurosport Romania s-a stins din viata.

Arnold Cobilanschi, Directorul Editorial Eurosport Romania, a anuntat, joi seara, printr-o postare pe contul oficial de Facebook Eurosport Romania, disparitia comentatoarei sportive

Ivonne Ghita era la Eurosport din 2004, vocea ei inconfundabila predominand sporturile artistice din programele olimpice, precum patinaj si gimnastica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

”Cu adanca si profunda durere, in aceasta seara, echipa Eurosport si-a luat adio de la colega si prietena Ivonne Ghita. Boala a invins si Ivonne s-a stins din viata.

Din 2004 alaturi de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabila a sporturilor ”artistice”, a programelor olimpice si a multor competitii transmise de Eurosport.

Am pierdut un comentator de baza, dar mai ales una dintre cele mai placute personalitati din redactia noastra. Discovery si Eurosport Romania isi exprima profundul regret pentru pierderea colegei noastre si suntem alaturi de familie si cei dragi in aceste momente grele.

Ivonne, sa-ti gasesti linistea eterna!- Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport Romania.

Sursa foto: gsp.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si