Anunţul a fost făcut joi de forul naţional suedez de handbal, care a exprimat condoleanţe familiei şi celor apropiaţi lui Larsson, tatăl a două fetiţe.

Accidentul a avut loc marţi, când fost handbalist, aflat pe bicicletă, a fost lovit de un autoturism. Poliţia a deschis o anchetă.

Doliu în lumea sportivă. A decedat la doar 36 de ani

De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, cu care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016.

În afara ţării sale a jucat la Aragon şi la Gummersbach.

Citeste si: Descoperire șoc: Ce se întâmplă cu sângele celor infectați cu coronavirus

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Imaginile revoltei și ale neputinței, filmate încă o dată la granițele țării

Citeste si: Întâmplarea neașteptată a unei femei din Satu-Mare. A ieșit fără declarație ca să prindă un porc și a primit amendă

Doliu în lumea sportivă. A decedat la doar 36 de ani

Larsson a jucat în naţionala Suediei în 36 de partide, inclusiv la Campionatul European din 2010 şi Campionatul Mondial din 2011.

Citeste si: Dezvăluiri în lacrimi, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta este îngenuncheată: „Și mama are cancer. Îmi este foarte frică”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si