Britanicul care si-a violat in repetate randuri cele doua surori si le-a lasat insarcinate a fost in cele din urma prins. Barbatul fugise in Spania, in speranta ca va scapa nepedepsit.

El este acuzat ca si-a violat ani de zile surorile, pe cand acestea erau minore.

Totul a inceput cand fratele a implinit varsta de 16 ani. El si-a abuzat sexual una dintre surori, care avea doar 12 ani. Timp de 3 ani, adolescenta a trait un adevarat calvar. La un moment dat, fata a ramas insarcinata si a facut avort. In cele din urma, ea si-a facut curaj si a fugit de acasa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Atunci, fratele si-a indreptat atentia asupra celeilalte surori, care era de asemena minora. Si pe aceasta a lasat-o insarcinata, dar, spre deosebire de sora ei, ea nu a facut avort, ci a adus pe lume un baietel.

Trist este ca tatal copiilor stia ceea ce face fiul sau, dar nu a intervenit niciodata. Mai mult, el a incercat sa isi apere fiul si l-a ajutat sa fuga in Spania, in speranta in care va scapa nepedepsit.

Britanicul a fost prins zilele trecute si va fi deportat in Marea Britanie, unde risca inschisoarea pe viat, scrie The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si