Medicul Horațiu Suciu a declarat că un pacient clujean, în vârstă de 30 de ani, a fost internat de două luni la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară e la IUBCvT Târgu Mureș și a fost după Paște.

Citește și: O femeie care și-a pierdut fiul nu a crezut în Dumnezeu până nu a intrat în moarte clinică. Ce a văzut în lumea de dincolo- VIDEO

"Un donator de 50 ani aflat în București este cel de la care a fost prelevat cordul care i-a dat tânărului clujean speranța și viața. Stăteam, după transplant, în biroul meu de la Institut, bucuros că zilele acestea au fost într-adevăr bune, măcar pentru un om din 8 miliarde", a relatat, miercuri, pe Facebook, medicul din Târgu Mureș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Moarte învăluită în mister: O femeie a murit după ce a fost externată din spital

O altă dramă a dat șansa la viață unei tinere.
"Un accident de la Baia Mare provocase decesul unei fetițe de 16 ani.

Cumplită, de neînchipuit durerea familiei, care a avut bunătatea de a-și transforma tragedia în viață. Și astfel, o domnișoară de 24 de ani, a primit astăzi (miercuri- n.r.) mai tânărul cord. Ea este absolventă de Medicină și până acum câteva ore nu își alesese specializarea pentru Rezidențiat.
Nu știu care va fi până la urmă aceasta, dar sigur ea va fi medic și va salva alte vieți", a
povestit doctor Suciu.

Citește și: O tânără a primit, timp de 6 luni, diagnostice greșite, de la epilepsie la cancer și apoi verdictul crunt

Moarte învăluită în mister: O femeie a murit după ce a fost externată din spital

O femeie din Constanța, recent operată pe inimă, a murit la câteva minute după ce a fost externată din spital. Tragedia a avut loc chiar în mașina norei sale, care venise s-o ducă acasă. 

femeie  în vârstă de 65 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale cardiace, a murit la doar câteva minute după ce a fost externată din spital.

A fost externată din Spitalul Județean Constanța după o intervenție chirurgicală pe cord.

Citește și:  O femeie a murit la Penitenciarul Târgușor, imediat după ce ar fi mâncat o felie de cozonac

Femeia a fost internată timp de o săptămână și a primit tratament pentru afecțiunile cardiovasculare. La externare, starea ei era stabilă. În drum spre casă, însă, femeii i s-a făcut rău. Nora acesteia a oprit mașina și a încercat să o ajute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si